Customer

In een markt waar de consument steeds minder, maar wel beter consumeert voelt Craft Spirits Company de verantwoordelijkheid om gedistilleerde dranken te importeren die een eerlijke herkomst hebben en gemaakt zijn met passie, ambacht en kunde kortom Craft Spirits Company gelooft in dranken met een ziel.

Zie hier onze Craft Spirits

Wat kunnen wij naast het leveren van een kwalitatief assortiment voor jou betekenen?

Bij Craft Spirits Company geloven wij in op maat gemaakte service, daarom kijken we graag samen met slijterijen en horecagelegenheden naar de mogelijkheden. Denk hierbij aan:

In-store tasting

Wil je jouw klanten of gasten meteen enthousiast maken over de ambachtelijke gedistilleerde dranken van Craft Spirits Company, laten we dan samen kijken naar een in-store tasting waar we een gehele dag in het teken zetten van onze producten.

Tasting nights

Een unieke avond organiseren waarbij de brand ambassador van een merk alle ins en outs verteld over wat men in het glas heeft, dat is zeker mogelijk. Maak een afspraak en dan kijken we samen hoe we jouw klanten of gasten een avond compleet in de watten kunnen leggen met rum, whisk(e)y, gin of cognac.

Masterclasses

Wil je dat jouw team meer kan vertellen over gedistilleerde dranken, cocktails en alles omtrent de drankenindustrie schrijf ze dan in voor de maandelijkse masterclasses en tastings. Deze uitnodigingen versturen wij per mail schrijf je hier in om deze mails te ontvangen.

Toegang tot marketingteam en tools

Een poster waar een speciale (win-)actie op staat of een whisky-vat waar de producten op gestald kunnen worden. Bespreek samen met ons hoe we jouw klanten of gasten enthousiast kunnen maken over ambachtelijke gedistilleerde dranken.

Ambassadeurschap

Ben jij helemaal weg van een van onze merken en wil je één van de 10 ambassadeurs zijn in Nederland die als eerste in aanmerking komt voor limited editions, acties en speciale bezoeken, laat ons dan vertellen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je een afspraak maken of simpelweg meer weten:
Bel naar +31 6 33039584
Mail naar Riley@craftspiritscompany.nl

Of laat ons contact opnemen met jou: (vul hier je nummer en/of mail in)

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.