Gastro Gin

Gastro Gin

Zolang wij ons kunnen herinneren, is wijn en champagne de favoriete drank in veel restaurants. Met de introductie van Gastro Gin werd in 2017 een nieuw aperitief geboren. De combinatie van verse plantaardige ingrediënten, een bitterzoete tonic en de juiste garnering, zorgt voor het perfecte aperitief voor elke culinaire ervaring. Een aantal Michelinsterren chefs en distilleerderij Onder De Boompjes hebben de handen ineen geslagen om een unieke gin te creëren die de combinatie tussen cocktails en gastronomie mogelijk maakt. Samen zijn ze op zoek gegaan naar een gin die de favorieten smaken zou bevatten, een die vers, echt en oprecht is. De heerlijke en gedurfde mix van botanicals zorgen voor een unieke gin.

Deze gin zal je smaakpapillen uitdagen.

Gastro Gin
<?=$distilleries['bed_naam'] ?>

Proefnotitie

Citrus: Grapefruit, Amalfi citroen, verveine en Portugese sinaasappels.
Venkel: Venkelzaadjes, venkelbloesem.
Pepers: 5 exotische peper soorten die uit de hele wereld worden gehaald.
Exclusieve Sichuan: Naar de smaakvolle Jamaica Pimienteo, Madagascar Voatsiperifery en Maleisische Sarawak en natuurlijk een Long Pepper.

Het proeven van Gastro Gin is een sensatie voor de smaakpapillen. Aan het begin merk je lichte hints van citrus, vervolgens krijg je sterke tonen van de verschillende pepers, als laatste wordt je uitgedaagd door de bijzondere aroma’s van venkel.

Achtergrondinformatie

Gastro Gin is ontwikkeld in samenwerking met Michelin-chefs en meesterdistilleerder John de Lange van Distilleerderij Onder de Boompjes. Samen zochten zij naar de beste ingrediënten die een gin goedmaken, maar niet zomaar een gin. Naast dat een Gin moet smaken, moest deze Gin vooral boeien en dat is gelukt. In dit geval hebben zij ervoor gezorgd om de gin op te bouwen op basis van typische Gin botanicals. De Gastro Gin is verrijkt met venkel, citrus en een gewaagde mix van 5 pepers.

Wil je meer weten over Gastro Gin kijk dan op www.gastrogin.com.

Producten van Gastro Gin

Gastro Gin 175cl
Gastro Gin Mini 5cl
Gastro Gin

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.