Rest & Be Thankful Company

Rest & Be Thankful Company

ONS VERHAAL 

Tot de verkoop in 2012 vertegenwoordigden we de iconische Bruichladdich-distilleerderij op Islay. We reden vaak vanuit Glasgow om de veerboot naar Islay te nemen en passeerden de prachtige Rest and Be Thankful op de A83.

De oorsprong van deze suggestieve naam heeft ons altijd gefascineerd en we leerden dat het afkomstig was van een stenen inscriptie gemaakt door soldaten toen ze de aanleg van de oude militaire weg in 1753 voltooiden; een weg uit Glen Croe die zo lang en steil was dat het voor reizigers traditioneel was om op het hoogste punt uit te rusten en uit te rusten.

Toen we dit hoorden, wisten we dat er geen betere naam voor onze whisky's en rums kon zijn - ze moeten langzaam worden geproefd en genoten en dat gevoel van

“Rest & Be thankful 


ONZE FILOSOFIE

Vandaar dat onze filosofie - Rest & Be Thankful niet alleen de naam is van prachtige locaties in zowel Schotland als Jamaica; de naam roept beelden op van onbevreesd zwoegen en streven uit vervlogen tijden en de vreugde en dankbaarheid die voelde toen de klus geklaard was. We proberen deze geest te benutten in onze Rest and Be Thankful-geesten - wees moedig en geniet van de voldoening van een goed stuk werk.


ONZE RUM 

Onze rum

Whisky is onze eerste liefde. Het is wat we weten, het is wat we zijn opgegroeid en het is vrijwel alles waar we in ons hele werkende leven bij betrokken zijn geweest. Maar toen ontdekten we de wereld van rum en een aanvankelijke interesse werd eerst een passie en is nu een belangrijk onderdeel van ons bedrijf geworden.

En gezien het feit dat de eigenlijke plaats - Rest and Be Thankful - zowel in Schotland als in Jamaica bestaat, is het een grote toevalstreffer dat dit de naam is van ons merk dat de beste whisky's en rum viert.

Onze small batch en single cask bottelingen zijn altijd vrij van additieven en kleurstoffen en worden un-chill gefilterd om de ware identiteit van de gerijpte spirit te leveren.


Producten van Rest & Be Thankful Company

REST & BE THANKFUL - Whisky Bruichladdich Maturation Wine 2004
REST & BE THANKFUL - Whisky Caol Ila Ex Bourbon
REST & BE THANKFUL - Rum SM#2 Jamaica 2015
REST & BE THANKFUL Rum Monymusk MMW 1998
REST & BE THANKFUL - Rum Monymusk MBK 1998
REST & BE THANKFUL Rum Monymusk AHJ 1998
REST & BE THANKFUL - Rum Long Pond LSO 1998
REST & BE THANKFUL - Rum Long Pond ITP 1998
REST & BE THANKFUL WHISKY - Small Batch #2 Strathenry Sherry finish 2016
REST & BE THANKFUL WHISKY - Single Cask Benrinnes Sherry Cask 2009

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.