Rest & Be Thankful Company

Rest & Be Thankful Company

Tot de verkoop in 2012 vertegenwoordigden zij de iconische Bruichladdich-distilleerderij op Islay. Ze reden vaak vanuit Glasgow om de veerboot naar Islay te nemen en passeerden de prachtige Rest and Be Thankful op de A83.

De oorsprong van deze suggestieve naam heeft hen altijd gefascineerd en zij leerden dat het afkomstig was van een stenen inscriptie gemaakt door soldaten toen zij de aanleg van de oude militaire weg in 1753 voltooiden; een weg uit Glen Croe die zo lang en steil was dat het voor reizigers traditioneel was om op het hoogste punt uit te rusten en te ontspannen.

Toen ze dit hoorden, wisten ze dat er geen betere naam kon zijn voor hun whisky's en rums - ze moeten langzaam worden geproefd en genoten, en dat gevoel van "Rest & Be Thankful".

Filosofie Vandaar dat hun filosofie - Rest & Be Thankful - niet alleen de naam is van prachtige locaties in zowel Schotland als Jamaica; de naam roept beelden op van onbevreesd zwoegen en streven uit vervlogen tijden, en de vreugde en dankbaarheid die gevoeld werden toen de klus geklaard was. Zij proberen deze geest te benutten in hun Rest and Be Thankful-geesten - wees moedig en geniet van de voldoening van een goed stuk werk.

RUM Whisky is hun eerste liefde. Het is wat zij weten, het is waar zij mee zijn opgegroeid en het is vrijwel alles waar zij in hun hele werkende leven bij betrokken zijn geweest. Maar toen ontdekten zij de wereld van rum en een aanvankelijke interesse werd eerst een passie en is nu een belangrijk onderdeel van hun bedrijf geworden.

En gezien het feit dat de eigenlijke plaats - Rest and Be Thankful - zowel in Schotland als in Jamaica bestaat, is het een grote toevalstreffer dat dit de naam is van hun merk dat de beste whisky's en rum viert.

De small batch en single cask bottelingen zijn altijd vrij van additieven en kleurstoffen en worden un-chill gefilterd om de ware identiteit van de gerijpte spirit te leveren.


Producten van Rest & Be Thankful Company

REST & BE THANKFUL - Whisky Bruichladdich Maturation Wine 2004
REST & BE THANKFUL - Whisky Caol Ila Ex Bourbon
REST & BE THANKFUL - Rum SM#2 Jamaica 2015
REST & BE THANKFUL Rum Monymusk MMW 1998
REST & BE THANKFUL - Rum Monymusk MBK 1998
REST & BE THANKFUL Rum Monymusk AHJ 1998
REST & BE THANKFUL - Rum Long Pond LSO 1998
REST & BE THANKFUL - Rum Long Pond ITP 1998
REST & BE THANKFUL WHISKY - Small Batch #2 Strathenry Sherry finish 2016
REST & BE THANKFUL WHISKY - Single Cask Benrinnes Sherry Cask 2009

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.