Berry Bros & Rudd

De pittoreske slijterij en het kantoor van Berry Bros & Rudd zit al 325 jaar gevestigd op No. 3 St James´s Street in Londen. Het familiebedrijf is opgericht in 1698 en heeft in drie eeuwen een rijke geschiedenis gekregen. Daarnaast is het bedrijf in bezit van twee Royal Warrants, waarmee Berry Bros & Rudd de eer heeft gekregen om het koninklijk huis in Engeland te beleveren met wijn en gedistilleerd.

Spirits

Als Independent Bottelaar heeft Berry Bros & Rudd de kennis van connaisseur Doug McIvor ingeschakeld om de verschillende bottelingen te selecteren. Berry Bros & Rudd werkt samen met verschillende distilleerderijen waar ze producten vandaan halen. Dit heeft geresulteerd in een Classic Range van rum, waarbij Berry Bros & Rudd rum aanbiedt uit Barbados, Jamaica en Guatemala. Daarnaast hebben ze een Single Cask programma waarbij ze exclusieve vaten kopen uit de kelders van een gerenommeerde distilleerderij, deze vaten worden gebotteld en komen in beperkte oplagen namens Berry Bros & Rudd vrij.

Likeur

Berry Bros & Rudd levert al sinds jaar en dag aan de Koniklijke familie in Engeland. In 1903 liep de dokter van de toenmalige koning: Koning Edward VII, de slijterij binnen en vroeg naar een drankje om de zieke koning beter te maken. Het resultaat was een gemberlikeur met een tikje citroen en deze likeur is nu nog steeds beschikbaar als: The Kings Ginger Liqueur. 

Producten van Berry Bros & Rudd

BERRY BROS & RUDD - Kings Ginger Liqueur
BERRY BROS & RUDD SINGLE MALT SHERRY
BERRY BROS & RUDD WHISKY - Blair Athol/Tokaji Single Cask 2008
BERRY BROS & RUDD - Lochindaal 2010 Cask #4339 (LIMITED)
BERRY BROS & RUDD - BenRiach 2008 Cask #150 (LIMITED)
BERRY BROS & RUDD - GUATEMALA RUM
BERRY BROS & RUDD - Nicaragua Rum
BERRY BROS & RUDD - Barbados Rum
BERRY BROS & RUDD - Jamaica rum

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.