Berry Bros & Rudd

De pittoreske slijterij en het kantoor van Berry Bros & Rudd zit al 325 jaar gevestigd op No. 3 St James´s Street in Londen. Het familiebedrijf is opgericht in 1698 en heeft in drie eeuwen een rijke geschiedenis gekregen. Daarnaast is het bedrijf in bezit van twee Royal Warrants, waarmee Berry Bros & Rudd de eer heeft gekregen om het koninklijk huis in Engeland te beleveren met wijn en gedistilleerd.

Spirits

Als Independent Bottelaar heeft Berry Bros & Rudd de kennis van connaisseur Doug McIvor ingeschakeld om de verschillende bottelingen te selecteren. Berry Bros & Rudd werkt samen met verschillende distilleerderijen waar ze producten vandaan halen. Dit heeft geresulteerd in een Classic Range van rum, waarbij Berry Bros & Rudd rum aanbiedt uit Barbados, Jamaica en Guatemala. Daarnaast hebben ze een Single Cask programma waarbij ze exclusieve vaten kopen uit de kelders van een gerenommeerde distilleerderij, deze vaten worden gebotteld en komen in beperkte oplagen namens Berry Bros & Rudd vrij.

Likeur

Jaren geleden kwam de dochter van King George 3 de slijterij binnen en vroeg aan Berry Bros & Rudd om een drankje voor haar zieke vader. De familie zocht een samenwerking met een distilleerderij en heeft een gember likeur voor de koning gemaakt. Deze likeur beviel zo goed dat Berry Bros & Rudd besloten heeft dit product in het assortiment te houden en te vernoemen naar de koning: King´s Ginger Liqueur.

Producten from Berry Bros & Rudd

BERRY BROS & RUDD - Kings Ginger Liqueur
BERRY BROS & RUDD SINGLE MALT SHERRY
BERRY BROS & RUDD WHISKY - Blair Athol/Tokaji Single Cask 2008
BERRY BROS & RUDD - Lochindaal 2010 Cask #4339 (LIMITED)
BERRY BROS & RUDD - BenRiach 2008 Cask #150 (LIMITED)
BERRY BROS & RUDD - GUATEMALA RUM
BERRY BROS & RUDD - Nicaragua Rum
BERRY BROS & RUDD - Barbados Rum
BERRY BROS & RUDD - Jamaica rum

To give you the best possible experience on our website, we and third parties use techniques such as cookies.